M-CE

MICKY – CONTROLLED ELECTRONICS
Smart home – Domotica – Datanetwerk – Elektriciteit

Offerte  Interventie

Smart Home

U hebt al een slimme telefoon, waarom zou uw woning dat niet kunnen zijn? M-CE tovert uw huis om in een smart home. Alle technieken en apparaten worden verbonden door het Loxone Smart Home systeem en kunnen bestuurd worden via de eenvoudige bedieningspanelen, uw tablet of smart phone. Verlichting, verwarming en airco, muziek, wifi, alarm, sloten van deuren en ramen,… worden gemonitord en gestuurd zonder enige tussenkomst van u!

Loxone zet sterk in op woningautomatisering. De meeste technieken verlopen volledig autonoom. Uw smart home denkt voor u en regelt temperatuur en andere instellingen helemaal zelf. Uw favoriete muziek op elk moment, het huis volledig afsluiten met één druk op de knop, besparing op energie door apparaten in ongebruikte ruimten uit te schakelen of toestellen laten draaien op het optimale moment,... Ook het opladen van uw elektrische wagen kan u aan het Loxone systeem overlaten.

Indien u zonnepanelen hebt, kiest het systeem een moment waarop er ruim voldoende stroom voorhanden is. Zo krijgt u ook nog een veel lagere energiefactuur!

Stap binnen in een nieuwe wereld van comfort, veiligheid, minder energieverbruik en kostenbesparing. Stap binnen in uw smart home.

M-CE - Smart home, Domotica, Datanetwerk, Elektriciteit - Bonheiden