M-CE

MICKY – CONTROLLED ELECTRONICS
Smart home – Domotica – Datanetwerk – Elektriciteit

Offerte  Interventie

Over ons

M-CE staat voor Micky - Controlled Electronics

Drijvende kracht is Michael Van den Broeck uit Bonheiden. Al van jongs af aan was Michael gefascineerd door techniek en elektriciteit. Hij begon reeds als kind al te knutselen en experimenteren. Vele ontdekkingen en kortsluitingen later kon hij eindelijk beginnen aan de opleiding Industriële Wetenschappen en Elektriciteit.

Na succesvolle stages bij installateurs voor algemene elektriciteitswerken tijdens zijn studies, kreeg Michael zijn eerste echte werkervaring bij een bedrijf dat zorgt voor vaste licht- en audio-installaties. Daarna werkte hij 5 jaar als installatietechnieker voor alarm- en camerasystemen en 6 jaar als lichttechnicus in de event sector.

Zo leerde hij ook de moeilijkste elektrische installaties kennen. Complexe audiovisuele en lichtinstallaties op maat in winkels en bedrijfsgebouwen, maar ook de enorme ondernemingen van de lichtinstallaties op concerten en festivals.

Deze diverse ervaring in verschillende elektriciteitstoepassingen is de basis voor M-CE. Doorheen zijn loopbaan als gespecialiseerd elektricien bouwde hij de deskundigheid op die hem nu in staat stelt om hoogwaardige smart home en domotica systemen te installeren en betrouwbare datanetwerken aan te leggen.

M-CE - Smart home, Domotica, Datanetwerk, Elektriciteit - Bonheiden

M-CE is Silver Partner van    voor uw Smart Home

Getuigenissen van onze klanten

[TESTIMONIALS]