M-CE

MICKY – CONTROLLED ELECTRONICS
Smart home – Domotica – Datanetwerk – Elektriciteit

Offerte  Interventie

       

M-CE is Silver Partner van Loxone

Uw Loxone Smart Home denkt voor u. Het kent uw wensen inzake muziek, temperatuur, veiligheid,... en regelt het huis volgens uw voorkeuren. Zonder dat u daarin actie moet ondernemen. Zo bespaart u op datgene dat niet kan vervangen worden: tijd.

Tijd om te spenderen met familie en vrienden, en aan wat u graag doet. Geniet meer van het leven dankzij Loxone.

Alle informatie op de website van Loxone

Loxone Smart Home

Wat doet uw Loxone Smart Home voor u?

50.000 handelingen per jaar

Dat is wat het Loxone Smart Home systeem van u overneemt. Technische toepassingen in uw woning kosten tijd en moeite. Om ze in te stellen wanneer u ze in gebruik neemt, en om ze elke dag af te stellen op de omstandigheden.

Loxone Smart Home systemen weten welke muziek u verkiest in welke situatie. Welke temperatuur u aangenaam vindt. Wanneer u de lichten wilt aansteken. Wanneer de ramen en deuren op slot moeten. Het schakelt apparaten en verlichting uit in ruimten die niet gebruikt worden.

Als u over zonnepanelen beschikt, beslist het systeem de wasmachine of vaatwasser te laten draaien wanneer er veel stroom aangemaakt wordt, niet wanneer er weinig stroom gegeneerd wordt. Het zal de batterijen van uw elektrische wagen opladen op het optimale moment van de dag. Zo moet u hier niet aan denken, het bespaart ook aanzienlijk op energiekosten door steeds de meest efficiënte oplossing te zoeken.

Woningautomatisering staat centraal bij Loxone. In tegenstelling tot domotica systemen, regelt het Loxone Smart Home systeem zoveel mogelijk zelf, zonder uw tussenkomst. Maar natuurlijk kan u altijd ingrijpen via de eenvoudige bedieningspanelen of met uw smart phone.

Uw Loxone Smart Home

Zullen we gaan samenzitten om uw wensen en voorkeuren te bespreken?

Wij staan klaar voor alle vragen die u hebt over onze Smart Home systemen. We leggen uit wat dit voor u kan betekenen, hoe het uw leven makkelijker zal maken, hoe het uw gemoedsrust zal verhogen.

Dit kan ook tijdens een gezamenlijk bezoek aan een Loxone Smart Home demowoning. Zo ziet u alle functionaliteiten en voordelen van het systeem meteen zelf.

Contacteer ons om aan uw avontuur te beginnen!

Loxone Smart Home